Voor uw caravan en camper

Retourneren en ruilen

In de meeste gevallen is een retourzending binnen de bedenktijd gratis. Het kan voorkomen dat wij een bijdrage vragen in de verzendkosten, dit is afhankelijk van het bestelbedrag en het land waar je retour vandaan komt.
Als we je retour hebben verwerkt ontvangt je per e-mail een creditnota en het bedrag wordt teruggestort op dezelfde manier als waarmee je betaald hebt. Terugstortingen naar een creditcard zijn pas na enkele dagen zichtbaar op jouw overzicht. Eventueel betaalde vergoedingen voor een extra bezorgservice krijg je niet terug. Daarnaast mogen we je aansprakelijk stellen voor eventuele waardevermindering die is ontstaan.
Retourneren kan binnen de bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor de volledige voorwaarden kijk onder aan de pagina.
Het is mogelijk om een artikel te ruilen. Vul bij opmerkingen in dat je een artikel graag wilt ruilen. Onze klantenservice neemt op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.
De artikelen dienen compleet, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking aan ons teruggestuurd te worden. Verpak de artikelen in een verzenddoos en doe het uitgeprinte formulier van je retouraanvraag ook in de doos. Zonder dit formulier loopt de verwerking van je retour onnodig vertraging op. Plak het retourlabel op de verzenddoos.
Het verwerken van een geretourneerd artikel duurt gemiddeld 7 werkdagen.
Het bedrag wordt teruggestort op dezelfde manier als waarmee je betaald hebt. Heb je na 7 werkdagen na ontvangst van een creditnota nog steeds geen terugbetaling ontvangen? Neem dan contact met op met onze klantenservice.
Onder aan de pagina klik je op retouraanvraag. Voer je bestelnummer in en het e-mailadres waarmee je de bestelling geplaatst hebt. Je bestelling verschijnt nu in beeld. Vink nu de artikelen aan die je wilt retourneren. Je kunt eventueel de reden van retour aangeven. Er wordt een formulier aangemaakt, druk deze af. Het formulier heb je nodig wanneer je het artikel naar ons terugstuurt. Onze klantenservice neemt op werkdagen binnen 48 uur contact met je op over de afhandeling van je retouraanvraag.